Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε την

ομάδα

Ηρώ

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι τον πατέρα μου να φτιάχνει πισίνες… Γεννήθηκα μέσα στις πισίνες ..μπορώ να πω.
Η πολύχρονη αυτή πορεία και εμπειρία μας έχει μεταλαμπαδεύσει όλο το ΜΕΡΑΚΙ, τη γνώση και τη χαρά της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Ευγνωμονώ πρώτα τον πατέρα μου, τον Κώστα Μαξούρη, κι έπειτα το θείο μου, το Γιάννη Μαξούρη, για τη ‘μαγιά΄ που μας έδωσαν μαζί με όλα τα ‘εργαλεία’ για τη συνεχόμενή μας εξέλιξη.
ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΘΕΩΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Αυτά είναι τα όπλα που έχουμε στη φαρέτρα μας και προχωράμε μπροστά κάνοντας την οικογένειά μας / ή το όνομά μας ακόμη πιο μεγάλο !

Η χαρά που δίνουμε στον κόσμο που μας εμπιστεύεται είναι ΑΞΙΑΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ.

Μάνος

Η Οικογενεια μου ξεκίνησε την επιχείρηση πριν από 40 χρόνια. Στόχος τους και κατόπιν έργο τους ήταν να προσφέρουν όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, την χαλάρωση και ευεξία που χαρίζει μια πισίνα. Όσο κι αν πολλοί θεωρούν την πισίνα πολυτέλεια στο σπίτι τους, έχοντας την, ανακαλύπτουν πως ναι, είναι. Αν η χαρά και η χαλάρωση μαζί με το κολύμπι, είναι Πολυτέλεια, τότε είναι και η πισίνα. Από Οικονομικής άποψης πάλι, ο καθένας ανάλογα με το εισόδημα του μπορεί να αποκτήσει μια. Δεν είναι δύσκολο. Είναι απλά μια απόφαση.

Είναι χαρά μας λοιπόν να συνεχίζουμε το έργο τους και να είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε για οποιαδήποτε βοήθεια, από το  χτίσιμο μιας πισίνας μέχρι την πιο απλή

Ερώτηση που έχετε. Μη διστάσετε λοιπον..

Η εταιρεία Top Piscines είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών από το 1975. Η Τοp Ρiscines εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε μία έκταση 4 στρεμμάτων στην οποία ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά πισίνες διαφόρων διαστάσεων, σχεδίων και τρόπων κατασκευής αλλά συγχρόνως και υδρομασάζ – spa για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Προϊόντα

και Υπηρεσίες

Πισίνες από μπετόν- με κατασκευή ξυλοτύπου ή gunite, προκατασκευασμένες, με skimmer ή υπερχείλιση. Πισίνες βαμμένες, επενδεδυμένες με πλακάκι, με ψηφίδα, με βότσαλο και με ειδικά επεξεργασμένα φυσικά υλικά. Πολυεστερικές, προκατασκευασμένες με πάνελ καθώς και έτοιμα υπέργεια spa. Πισίνες επενδεδυμένες με μαύρη τσιμεντοκονία, τη νέα τάση στην αγορά. Πισίνες με περιμετρική επένδυση από γρανιτόπλακα.. Χτιστά τζακούζι, με επένδυση ψηφίδα, επιχείλια από γρανίτη και χαλαζιακή άμμο περιμετρικά που συνδυάζουν την πολυτέλεια με το φυσικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη γκάμα από είδη δομικών υλικών – τοποθετημένα ή σε μορφή δειγμάτων – που χρησιμοποιούνται ως επιχείλια για τις πισίνες ή για την επένδυση του περιβάλλοντα χώρου, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Ολοκληρωμένα συστήματα καθαρισμού (χειροκίνητα ή αυτόματα), καλύμματα, ειδικοί
συναγερμοί προστασίας.

Μια πλήρης συλλογή αναλώσιμων προϊόντων που αφορούν στη σωστή συντήρηση και απρόσκοπτη λειτουργία της πισίνας και του υδρομασάζ

ΟΛΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΕΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ, ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΣ!!!

13582298_10204717693700712_500602923_o
about1

Μελέτη

και Κατασκευή

Αναλαμβάνοντας όλη τη μελέτη αλλά και τις εργασίες, από την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου, την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία, το άριστα καταρτισμένο μόνιμο προσωπικό της Τop Piscines θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αλλά και να αποκτήσετε την πισίνα που ταιριάζει στον χώρο σας και στον τρόπο ζωής σας.

Για όλες τις κατασκευές παρέχεται εγγύηση καθώς και συνεχή – άμεση τεχνική υποστήριξη.

Τα Έργα μας

Πισίνα 12.00μ x 4.00μ (Κωδ. Έργου 305)
Πισίνα 4.00μ x 9.00μ (Κωδ. Έργου 304)
Πισίνα 4.00μ x 7.00μ (Κωδ. Έργου 303)
Πισίνα 2.00μ x 4.00μ (Κωδ. Έργου 302)
Πολυεστερική Πισίνα 2.50μ x 5.50μ (Κωδ. Έργου 301)
Πισίνα 5.00μ x 10.00μ με τσιμεντοκονία (Κωδ. Έργου 300)
Πισίνα 4.50μx9.00μ με τσιμεντοκονία (Κωδ. Έργου 299)
Πισίνα με μεγάλο πλακάκι 4.00μ x12.00μ(Κωδ. Έργου 298)

Χτίζουμε σχέσεις

εμπιστοσύνης

Οι Πισίνες μας κατασκευάζονται σε οποιοδήποτε σχέδιο και σε κάθε χώρο δίνοντας μια εξωτική και γαλήνια όψη, που θα προσφέρει απόλαυση, ξεκούραση και διασκέδαση σε όλη την οικογένεια.
Αναλαμβάνουμε όλο τον κύκλο των εργασιών, από την εκσκαφή έως και την παράδοση σε πλήρη λειτουργία.
Ο σχεδιασμός, η μελέτη, η σωστή κατασκευή, τα ολοκληρωμένα συστήματα μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και η 40ετής πείρα μας, είναι εγγύηση για τη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της πισίνας σας
Προσφέρουμε Ολοκληρωμένες λύσεις ΜΕ Πραγματικές υπηρεσίες.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

27 χιλ. Λεωφ. Παιανίας – Μαρκοπούλου, Μαρκόπουλο Αττικής.
(Έξοδος 20 Αττικής οδού)

EMAIL

ΤΗΛΕΦΩΝΟ